torsdag 1 september 2011

Oj så fort augusti månad svischade fram och förbi!
Har väldigt mycket att göra på mitt arbete just nu och kämpar med mina öron som är inflammerat med eksem och utvecklat tinnitus!
Dessutom rullar en obehaglig förkylning in med hosta och allt som det för med sig av trötthet och illamående och till helgen blir det mer jobb på vår festival, med en massa jippon och artistuppträdanden. Jag hoppas att jag orkar och inte däckar helt!

2 kommentarer:

Kicki-mitt i livet sa...

Jaha kära granne. Imorgon Lördag hämtar jag ut lite Terracortil till mina eksemiga och inflammerade öron. Ena örat är så svullet så jag inte behöver nån huvudkudde,hihi. Riktigt så illa är det inte men det tarvar droppar nu efter långt och idogt petande.
Vet hur du känner det med andra ord.Men Ilona du har inte lyckats smitta mig över våra verandor. Jag lider av eksem i öronen sen min tid som telefonist på Kungliga Televerket och efter allt jag petat in i öronen då det kliat så jag håller på att bli galen Ibland vill man ända in i huvudet för det kliar så jäkligt.Vi får hänga över staketen imorrn och snacka öron.
Gonatt och sov gott.
Grannenmittemot

Ilona sa...

Usch då Kicki! Jo, jag vet vad du går igenom!Blir tokig på att det aldrig ger sig! Imorgon jobbar jag hela dagen på Tyresöfestivalen! Massor med jippon och artistuppträdanden för alla åldrar! Kom dit vetja! God natt på dig med!